En dame med blondt hår som ligger på sofaen og smiler og holder en mobiltelen med en app-løsning fra porttelefon-leverandøren Urmet

Bestille elektriker: Chat med oss, gratis og uforpliktende

I en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å sette av tid til et elektrikerbesøk. Heldigvis finnes det en genial digital løsning!

Med min-elektriker kan du chatte med oss og sende bilder og video når det passer best for deg, gratis og uforpliktende. Her finner du informasjonen du trenger om tjenesten og hvordan du bruker den.

Slik fungerer min-elektriker

  1. Gå til www.min-elektriker.no
  2. Skriv inn postnummeret ditt og få oversikt over elektrikerbedrifter i ditt nærområde.
  3. Beskriv hva oppdraget gjelder
  4. Oppgi mobilnummer og adresse

Når disse stegene er gjennomført, får du en SMS-lenke til en privat chat med oss. Her kan du sende både meldinger, bilder og filmsnutter, eller avtale tid for videobefaring hvis det er nødvendig. Når befaringen er gjennomført, sender vi deg et pristilbud i løpet av kort tid. Dokumentasjon i form av bilder og video sikrer at vi kan gi deg en så god og riktig pris som mulig.

Derfor bør du prøve min-elektriker  

Det er mange gode grunner til å invitere oss hjem digitalt. Vår kommunikasjonsplattform min-elektriker sikrer først og fremst god dialog, fordi all korrespondanse mellom deg og oss er tilgjengelig i chatten til enhver tid. Dette er også din garanti for at det som blir avtalt også er det som blir gjort.

Du sparer også tid og penger med min-elektriker. Hvis det er nødvendig med en befaring, avtaler du en digital befaring med oss direkte i chatten. Du kan bruke både mobil, nettbrett og laptop med kamera. Og det beste er: Du slipper å sitte hjemme og vente eller gå hjem fra jobb for å møte oss.

Fordelene med min-elektriker, kort oppsummert:

  • Tjenesten er gratis og uforpliktende
  • Du har all informasjon samlet på ett sted
  • Du sparer tid og penger
  • Du kan sende invitasjon til videomøter med tid og påminnelse direkte til elektriker
  • Du bidrar til å spare miljøet

Digital kommunikasjon for næringskunder

Eier, forvalter eller drifter du et næringsbygg? Min-elektriker er også et nyttig kommunikasjonsverktøy for deg som er i hyppig kontakt med oss. På samme måte som en privatkunde, kan du sende en henvendelse via min-elektriker, opprette et eget prosjekt på bygget og kommunisere med oss digitalt – med alt samlet på ett sted.

Sertifikater