Ledig stilling

Elektriker, Gr.L søkes

Bye Berg elektro AS er en elektrobedrift med kontor på Sjøvegan (Salangen). Vi har arbeidsområde i hele Sør-Troms til nord i Nordland, så du kan gjerne være bosatt i kommuner utenfor Salangen.

Vårt hovedmål er å være den foretrekkende leverandøren av elektriske anlegg innen vårt fagfelt både i privat og bedriftsmarkedet. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter elektriker som er opptatt av kvalitet, trygghet og som ønsker å sette kunden fremst. Vi har mulighet for arbeid både innenfor service og prosjekt.

Vi søker:

Elektromontør gr. L som trives i et travelt arbeidsmiljø og kan jobbe selvstendig. Dessuten er du serviceinnstilt, nøye og sulten på faglige utfordringer i en spennendebransje som er i stor utvikling.

Vi tilbyr et trivelig arbeidsmiljø med mange hyggelige kollegaer, godt lønnssystem, servicebilordning, pensjonsordning og gode muligheter for videreutvikling.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder, Tormod Berg på tlf: 901 88 065 eller på epost: tormod@byebergelektro.no

Alle søknader behandles konfidensielt og returneres ikke.

Send din søknad med CV, vitnemål og eventuelt referanser til Bye Berg Elektro via epost til tormod@byebergelektro.no

Søknader behandles fortløpende


Søknadsfrist: snarest

Sertifikater